PERSBERICHT

 

Concert door het Almaro Trio op 21 september

 

De Concertcommissie Hoeksche Waard vervolgt de concertserie met een concert dat gegeven zal worden door het Almaro Trio.

Het Almaro trio, opgericht in 1990, wordt gevormd door Heleen de Witte, fluit/altfluit, Hugo Doesburg, cello en Reinilde Zevenbergen, harp

Heleen de Witte studeerde in Maastricht en Freiburg en sloot haar studie cum laude af.
Na jaren als remplaçant in binnen- en buitenland te hebben gewerkt, is Heleen van 1991 tot 2015 vast verbonden geweest aan het Gelders Orkest. Zij maakt deel uit van moderne kamermuziek ensembles Ensemble 88 en Contraint en het Maza-Trio.
Cellist Hugo Doesburg studeerde in Alkmaar en Maastricht. Hij maakt o.a. deel uit van het Maza ensemble en met enkele leden uit het Gelders Orkest vormt hij het salonorkest ‘Zoethout’.
Reinilde Zevenbergen studeerde in Den Haag bij Edward Witsenburg.
Als ensemblelid werkte zij bij het Collegim Musicum Judaiicum o.l.v. Chaim Storosum. Momenteel vormt zij met Yolanda Davids het harpduo Arpa -Doppia.
Als harpiste speelde zij in diverse Musicalproducties van Joop van den Ende.Op het programma staan o.m. “Le cygne” (uit ‘Le carnaval des animeux’) van C. Saint-Saëns, variaties op een thema van G. Rossini. Daarnaast worden werken van o.a. W.A. Mozart, M. Bruch en F. Chopin ten gehore gebracht. Interessant in dit concert is de afwisseling in repertoire en de verschillende combinaties waarmee de stukken over het voetlicht worden gebracht.  

Het concert vindt plaats in het Gemeentehuis, Voorstraat 31 te Piershil, aanvang 20.15 uur. Toegangsprijzen: €  13,00; studenten/scholieren: € 5,00 Kaartverkoop: VVV Hoeksche Waard, Waterstal 1, Oud-Beijerland, telefoon (0186)616000 en via de site van de Concertcommissie: www.cchw.nl Reserveringen: A. Stolk, telefoon (0186)661902, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." p="" style="margin-bottom: 0.0001pt;"> Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het Fonds voor de Podiumkunsten, Notariskantoor Van Dorst-Dijkers te Maasdam en Galerie De OPkamer